مزایای طراحی بیوفیلیک در محیط کاری


مزایای طراحی بیوفیلیک در محیط کاری

شکی نیست که بازده و بهره‌وری یک کسب‌وکار به سلامت روحی و جسمی نیروی کار گره خورده است. به همین دلیل سازمان‌های امروزی به دنبال ایجاد فضای کاری دوستانه و صمیمی برای نیروی انسانی خود هستند. طراحی بیوفیلیک با کمک شرکت‌های طراح و مجری فضای سبز راهکارهای طبیعت‌گرایانه‌ای برای این منظور ارائه کرده است. در ادامه با این راهکارها آشنا می‌شویم.

طراحی بیوفیلیک به چه معنی است؟

m2_2ni2.png

متن جایگزین: طراحی بیوفیلیک | شرکت ایده سبز

زندگی شهری با تمام جذابیت‌هایش خیلی زودتر از آن‌چه پیش‌بینی می‌شد انسان را دچار کسالت کرده است. شاید در ظاهر صنعتی شدن زندگی مارا آسان‌تر کرده باشد؛ اما چیزهای بسیاری نیز از ما دریغ می‌کند. چیزهای ارزشمندی چون سلامت روحی و جسمی! انسان در عصر صنعت به ماشینی تبدیل شده که تمام نیازهای فرامادی او به حاشیه رفته و نادیده گرفته می‌شود. به عقیده معماران منظر و برنامه‌ریزان شهری، شهرهای بیوفیلی راه‌حل نجات انسان مدرن از مشکلات روحی و جسمی ناشی از قطع ارتباط با طبیعت هستند.

ازنظر مفهوم لغتی، بیو به معنای "زندگی با عناصر زنده" و فیلیا به معنای "عشق" است. در طراحی بیوفیلیک تلاش می‌شود شهرها به جایی مناسب برای گیاهان سبز و سایر موجودات زنده مبدل شوند. مسئله جالب درباره طراحی بیوفیلیک آن است که در حال تبدیل شدن به یک سبک زندگی است. معماری سبز یکی از اجزای طراحی بیوفیلیک است که در طراحی دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزایای معماری سبز در محیط کاری

 

متن جایگزین: مزایای معماری سبز | شرکت ایده سبز

کارمندان زمان زیادی از روز (غالباً مفیدترین زمان طی روز) خود را در محل کار سپری می‌کنند. بر همین اساس نیاز است که در محیط شرکت یک منبع آرامش و انرژی برای نیروی کار وجود داشته باشد. بیوفیلیک با توجه به شناختی که از احتیاجات انسان و مزایای معماری سبز دارد، به‌کارگیری آن را ضروری می‌داند.

خوشبختانه کارفرماهای امروزی متوجه اهمیت نیروی انسانی نه تنها به عنوان یک جزء سیستم، بلکه به عنوان هویت‌های انفرادی شده‌اند. این مسئله موجب توجه بیشتر به تلاش برای به‌وجود آوردن حس تعلق در نیروی کار گشته. در ادامه به تعدادی از مزایای معماری سبز در محیط کاری اشاره شده:

  • صرفه‌جویی در انرژی

گیاهان با ایجاد عایق دمایی، درجه? هوای محیط را تعدیل کرده و نیاز به سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی را کاهش می‌دهند. همچنین سیستم آبیاری در معماری سبز به‌گونه‌ای طراحی می‌شود که آب مازاد ساختمان را صرف آبیاری گیاهان سیستم کند. سیستم آبیاری گیاهان در شبکه فضای سبز ساختمان می‌تواند از آب باران و برف تغذیه شود.

  • ایجاد عایق صوتی

اکثر مراکز اداری در مرکز شهر واقع هستند. و این یعنی قرار گرفتن مداوم کارمندان در معرض آلودگی صوتی. شلوغی و سروصدا یکی از مشکلات بزرگ محیط‌های کاری واقع در مراکز شهری است. طراحی بیوفیلیک می‌گوید یک ساختمان سبز می‌تواند تا حد زیادی آلودگی صوتی محل کار را کاهش دهد. گیاهان به‌طور طبیعی قابلیت جذب صداهای اضافی محیط را دارند.

  • بهبود کیفیت هوا

آلودگی به یک معضل بزرگ در شهرها تبدیل شده. باوجود تلاش شهرداری‌ها برای ایجاد فضای سبز و محوطه سازی به‌منظور کاهش میزان آلودگی، همچنان این مشکل پابرجاست. طراحی بیوفیلیک می‌گوید معماری سبز به ما کمک می‌کند علاوه بر تصفیه? هوا، همیشه به اکسیژن تازه دسترسی داشته باشیم.

طراحی بیوفیلیک ترند روز طراحی فضای اداری

 

متن جایگزین: طراحی بیوفیلیک و دیوار سبز | شرکت ایده سبز

وقتی صحبت از مد روز یا ترند می‌شود اکثراً به مسائل بی‌اهمیت و سطحی فکر می‌کنیم. چیزهایی مثل لباس، نوع آرایش، سبک صحبت کردن، موسیقی و... اما آیا چیزهای خوب و ارزشمند هم ممکن است زمانی مد شوند؟

خوشبختانه امروز درک کافی نسبت به نیاز انسان به تماس با طبیعت، زندگی سالم، شاد، پربار و معنادار به وجود آمده. توجه به سلامت روان نیروی انسانی در محیط کار نشانه‌ای برای تصدیق این ادعا است. طراحی بیوفیلیک پیشنهاد‌های خوبی برای بهبود کیفیت محیط کاری ارائه می‌دهد که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم.

پارتیشن‌بندی به کمک دیوارهای سبز

پارتیشن‌بندی در شرکت‌ها برای ایجاد فضاهای خصوصی و نیمه‌خصوصی صورت می‌گیرد. معمولاً از پنل‌های شیشه‌ای، فلزی و پلاستیکی برای ایجاد پارتیشن استفاده می‌شود. پیشنهاد طراحی بیوفیلیک، جایگزین کردن پارتیشن‌های سبک قدیمی با پنل‌های سبز است. برای این منظور دو راهکار وجود دارد:

  • ایجاد دیوار سبز و موس وال روی پنل‌های قدیمی
  • پارتیشن‌بندی به کمک دیوارهای سبز پرتابل

هر دو روش فوق نتیجه یکسانی خواهد داشت. توجه داشته باشید که پارتیشن‌بندی به کمک دیوار سبز تنها باعث زیبایی فضای کار نمی‌شود. تصفیه هوا، تأمین رطوبت، کاهش صداهای مزاحم و بهبود راندمان کاری از مزایای دیگر دیوارهای سبز بیوفیلیک است. ساخت دیوار سبز یک روش کم‌هزینه برای تبدیل یک محیط کاری افسرده به فضایی سالم و پویا است.

ایجاد اتاق سبز در محل کار

آیا درباره اتاق‌های سبز یا اتاق‌های اکسیژن چیزی شنیده‌اید؟ جدیداً خیلی از شرکت‌ها برای کارمندان خود اتاقی به نام اتاق بازی ایجاد می‌کنند. در این اتاق کارمندان می‌توانند بخشی از زمان آزاد خود را به بازی در کنار سایر همکاران مشغول شوند. به لطف طراحی بیوفیلیک سازمان‌های پیشرو در حال ادغام اتاق بازی با اتاق سبز هستند. اتاقی که در آن با کمک طراحی بیوفیلیک عناصر طبیعی و سرگرمی درهم‌آمیخته‌اند. تنفس اکسیژن خالص در کنار انجام بازی و کارهای خلاقانه می‌تواند تأثیر بسیار مثبتی بر روحیه کارمندان داشته باشد. نیروی انسانی سالم‌تر و خلاق‌تر، سازمان‌های موفق را پایه‌ریزی می‌کنند.

ایجاد تراس گاردن و پشت‌بام سبز در ساختمان اداری

متاسفانه کمبود فضا یکی از مشکلات شایع در شرکت‌ها و واحدهای اداری است. برای رفع این مشکل طراحی بیوفیلیک پیشنهاد می‌کند به سراغ فضاهای فراموش‌شده برویم. فضاهایی مثل تراس، پاسیو و پشت‌بام که معمولاً مورداستفاده‌ی حداقلی قرار می‌گیرند. این فضاها در طراحی بیوفیلیک اهمیت دوچندان پیدا کرده و نقش مهمی در سلامت نیروی کار ایفا می‌کنند. کافی است با یک مجری و طراح فضای سبز تماس بگیرید. این‌گونه مطمئن خواهید شد فضا و شرایط کافی برای ایجاد پشت‌بام سبز یا تراس سبز را دارید.

سخن آخر

در این مطلب درباره‌ی اهمیت و مزایای طراحی فضای سبز در محیط‌ کاری صحبت کردیم. طراحی بیوفیلیک آن‌گونه که عموم مردم تصور می‌کنند تنها مختص به فضای سبز بیرونی و محوطه سازی نیست. در فضاهای بسته آپارتمانی، اداری، خانگی و ... می‌توانید با کمک طراحی بیوفیلیک کیفیت زندگی را بهبود دهید.

برای دریافت مشاوره رایگان درزمینه‌ی طراحی فضای سبز و محوطه سازی با ما در مجموعه ایده سبز تماس بگیرید. امکان مشاوره رایگان از طریق شماره‌های 09121173266، 09126494926  و 02177245295  برای شما فراهم شده است.

منبع: سایت خوندنی

 

نویزهای دوربین مداربسته


نویزهای دوربین مداربسته

یکی از چالش هایی که کاربران دوربین مداربسته و سیستم های نظارت تصویر همواره با آن دست و پنجه نرم می کنند ، وقوع نویز در تصاویر می باشد که یا در لحظه ی نصب دوربین یا پس از مدتی گذشت عمر سیستم نصب شده نمایان می شود .
در این مقاله به بحث و بررسی درباره ی انواع نویز خواهیم پرداخت .

 

نویز چیست ؟

هر گونه اختلال در تصویر شامل برفک ، شطرنجی شدن و … را نویز تصویر می گویند .

دلایل ایجاد نویز تصویر عبارتند از :

?-    منبع تغذیه نامناسب
?-    استفاده از کابل نامناسب
?-    دوربین مداربسته بی کیفیت
?-    استفاده از مبدل های نامناسب
?-    عدم استفاده از اتصال به زمین
?-    دمای بالای دوربین
?-    اتصالات نامناسب
?-    کمبود نور کافی

برای جلب رضایت مشتری تصویر باید بدون نویز باشد .
توصیه ی شرکت ایمن تصویر امرتات بر این است که همواره از محصولات با کیفیت ، اصلی و دارای خدمات پس از فروش باشد .

منبع تغذیه نامناسب

دوربین های مداربسته اغلب با برق ??vdc (آداپتور دوربین مداربسته) کار می کنند ولی برخی دوربین های مداربسته نیز وجود دارند که با برق ??vac کار می کنند .
توجه داشته باشید در صورتی که خارج از بازه ی ولتاژ برق ورودی به دوربین ها برق رسانی شود ، تصویر دوربین می تواند دارای نویز شود .
همچنین منبع تغذیه باید بتواند شدت جریان مورد نیاز دوربین را نیز تامین کند ، طی تحقیقات انجام شده ، یک دوربین به همراه دو Array LED برای روشن شدن نیاز بر ??? میلی آمپر برق دارد .
استفاده از یو پی اس های مخصوص دوربین مداربسته یا سوئیچ های POE می تواند تضمین کننده ی خوبی برای برق رسانی مناسب و ایده آل باشد .

 

حتما بخوانید: تکنولوژی DNR چیست ؟

استفاده از کابل نامناسب

در بستر آنالوگ ، یکی از علل اصلی نویز تصویر کابل مورد استفاده در آن پروژه می باشد .
بستر تحت شبکه نیز از این مسئله مستثنی نیست و کابل مورد استفاده (کابل دوربین مداربسته) باید دارای استاندارد های لازم مانند تست فلوک باشند .
استفاده از کابل های SFTP در مکان های پر نویز و گرم می تواند مناسب تر از کابل های بدون شیلد یا UTP باشد .
حتی الامکان از کانال یا لوله برای محافظت از کابل استفاده نمایید .

استفاده از دوربین های بی کیفیت

در صورتی که از دوربین های بی کیفیت یا تقلبی استفاده نمایید پیدایش پدیده ی نویز نباید دور از انتظارتان باشد .
انتخاب دوربین مناسب که بتواند حداقل نیاز های شما در پروژه را برطرف سازد و بسیار مهم می باشد .
دوربین هایی که تهیه می نمایید باید دارای خدمات پس از فروش ، نام تجاری معتبر و متناسب با نیاز های شما با پروژه باشد .

استفاده از مبدل های بی کیفیت

در برخی از پروژه ها ، شرایطی پیش می آید که نصاب مجبور به استفاده از مبدل می شود .
برای مثال مبدل های AHD و یا CVI  و

 

عدم استفاده از اتصال به زمین

در برخی موارد عدم استفاده از کابل ارت یا اتصال به زمین باعث ایجاد نویز در تصاویر می شود .
توصیه می شود حتما در استندالون ها و منابع تغذیه صنعتی از کابل اتصال به زمین استفاده شود .

گرم شدن دوربین های مداربسته

دوربین های مداربسته دارای سطح تحمل در یک بازه ی خاص دمایی هستند و در صورتی که دوربین مداربسته در دمای خارج از این بازه قرار بگیرد می تواند دچار نویز شود .

دوربین های با برند معتبر دارای بازه ی بزرگتر دمایی می باشند که می توانند در شرایط دمایی متفاوت کار کنند .

اتصالات نامناسب

دوربین های مداربسته برای داشتن تصویر با کیفیت المان های زیادی را باید دارا باشند .
یکی از این المان ها اتصالات می باشد .
برای مثال استفاده از سوکت های BNC (فیش BNC) بی کیفیت و ارزان قیمت می تواند نویز تصویر را در برداشته باشد .
علاوه بر کیفیت اتصالات نحوه ی نصب اتصالات نیز بسیار مهم می باشد .

کمبود نور

برای تولید تصویر باید نور به اندازه کافی در محیط وجود داشته باشد . این یک اصل در بین کلیه ی دوربین ها می باشد . در صورتی که دوربین مداربسته از کیفیت و قابلیت های پایین دید در تاریکی برخوردار باشد ، تصویر حاصله همراه با نویز خواهد بود .

نتیجه گیری

مهم این نیست که چه مشکلاتی را با نویز تصاویر تجربه کرده اید ، زیرا همواره یک راه حل وجود دارد ، کافیست وضعیت موجود را بررسی نمایید و دلیل نویز را پیدا کنید که معمولا خارج از دلایل ذکر شده نخواهد بود .
آنگاه به راحتی قادر به حل نویز موجود خواهید بود .

  1. هایک ویژن
  2. دوربین مداربسته هایک ویژن
  3. دوربین مدار بسته هایک ویژن
  4. انواع دوربین مداربسته